Press enter to begin your search

Vakmanschap en ervaring tot uw dienst

Onze gerealiseerde projecten spreken voor zich. Wij zijn experten in ons vak. Onze succesformule zorgt gegarandeerd voor een efficiënte uitvoering op korte termijn van uw project binnen de vooropgestelde verwachtingen. Vakmanschap, ervaring, engineering, uitzonderlijke industriële touwtechnieken en een gemotiveerd en oplossingsgericht team: wij hebben alles in huis voor een succesvolle uitvoering van uw project.

Onze succesformule:

Expertise

Vakmanschap

Oplossingsgericht

Korte communicatielijnen

Ervaring

Persoonlijke en directe aanpak

Reken op ons voor uw werken op hoogte. We helpen u graag verder. Neem contact op met ons voor een afspraak.

DE OPRICHTERS

Glenn

Om in de Worksgroup en Alpineworks mee te gaan, moet u een buitenbeentje zijn. Zo ook Glenn. Ervaren in verkoop, business development en zaken doen, Glenn is het verkoopsgenie en mede-zaakvoerder van een bedrijf op grote hoogte. Zijn ervaring bouwde hij op in de industrie, de chemie en de bouw- en schoonmaaksector. Zijn visie en organisatorisch talent zetten de Worksgroup en de vele activiteiten op de goede weg. Vandaag biedt het bedrijf verschillende diensten onder één dak zoals Alpineworks, Facilityworks en Winterworks.

Kenneth

Van een selfmade man gesproken, Kenneth is er zo eentje. Ervaring opgedaan in de petrochemie. Een jong talent dat bruist van energie. Hij is vertrouwd met alle technische aspecten en perfectionistisch in de uitwerking van projecten. Zijn passie voor uitzonderlijke projecten te scoren maken van hem een echte winner. Samen met Glenn bouwt hij de Worksgroup en Alpineworks uit tot een speler van formaat.

Contact

Gevonden wat u zoekt? Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie