Press enter to begin your search

Mechanisch onderhoud

Uw onderhoudspartner voor zowel losse projecten als volledige uitbestedingen. U kan 24/7 rekenen op ons uitgebreid team van ervaren, gecertificeerde onderhoudstechniekers en planners. We hebben reeds gewerkt voor bedrijven in verscheidene sectoren zoals de chemische-, energie- en voedingsindustrie. Zowel in binnen- als buitenland, on- en offshore.

Vandaag de dag beslissen steeds meer bedrijven om zich te focussen op hun core business en hun onderhoudsactiviteiten uit te besteden. Hierbij staat, net zoals veiligheid, het optimaliseren van de prestaties en het reduceren van de TCO steeds centraal.

Ondersteuning

Mechanicalworks biedt ondersteuning bij; shutdown & TA-management, onderhoudsmanagement, projectmanagement, contractonderhoud, planning en uitvoering. Dit met alle flexibiliteit en naar de noden van de klant. Omwille van de strenge normering in de industrie, zijn veiligheid en kwaliteit de twee belangrijkste pijlers binnen het bedrijf.

Uiteraard kan u bij het realiseren van uw projecten ook rekenen op onze andere ondersteunende diensten dewelke synergetisch samenwerken.

De chronologie van onze samenwerking

een persoonlijk gesprek na afspraak

wij bespreken uw project en de mogelijkheden

u krijgt van ons een correcte offerte

wij berekenen en bedenken oplossingen op maat

na goedkeuring van de offerte, uitvoering volgens offerte

kwaliteitscontrole en opvolging

nabespreking

Contacteer ons

Verder kan U rekenen op volgende garanties: wij werken kostenefficiënt, op uw maat, met professioneel materiaal voor de noodzakelijke onderhoudswerken en steeds proactief. Ons uitgebreid, ervaren team brengt uw project tot een goed einde met 24/7 ondersteuning.

Meer weten? Contacteer ons voor meer informatie