Press enter to begin your search

Bomen snoeien

Bomen snoeien op een professionele manier is werk voor een echte Alpineworker! Correct snoeien zonder een boom schade aan te brengen is voor ons zeer belangrijk en zeker voor de verdere groeien en vorm van de boom. Moeilijk bereikbare bomen zijn onze expertise daar wij beschikken over onze uitgebreide klimervaring met touwen en sporen.

Door onze systemen met touwen en katrollen kunnen wij op een veilige en economische manier grote zijtakken snoeien en aftoppen zonder schade aan te brengen aan uw tuin, omheining of omliggende bouwstructuren. Voor een gezonde boom en een tevreden klant met u bij Alpineworks boomzorg zijn!

Bomen vellen

Iedereen kent wel iemand die een boom kan omleggen. Maar wilt u graag de garantie dat dit op een veilige manier gebeurt? En dit zonder enige schade toe te brengen aan uw tuin, omheining of omliggende bouwstructuren? Dan moet u bij Alpineworks boomzorg zijn. Wij maken geen gebruik van zware en dure machines of hoogwerkers die uw tuin of landgoed kunnen vernielen.

Wij gaan op een veilige en delicate manier te werk door gebruik te maken van onze professionele touwtechnieken. Zo kunnen wij grote en hoge bomen volledig ontmantelen en in stukken naar beneden begeleiden. Hoe u de boom wilt verwerken is volledig bespreekbaar. Alpineworks kan deze voor u verzagen, versnipperen, klieven, uitfrezen, 

Contacteer ons

U kunt verder rekenen op al uw garanties: wij werken kostenefficiënt, op uw maat, met bewezen technieken voor ‘rope access’ en getest materiaal. Ons ervaren team brengt uw project tot een goed einde. Daar kunt u op rekenen!

Meer weten? Contacteer ons voor meer informatie