Press enter to begin your search

Touwtechnieken in de hoogte? Efficiënt en op maat!

Ons bedrijf biedt u ‘rope access’ tot het uiterste: er is geen diepte of hoogte die wij niet overwinnen. Montage, schilderwerken, schoonmaak of reparatie, uw project maken wij tot het onze. Wij zorgen voor een grondige voorbereiding, correcte afspraken en een afwerking tot in de kleinste details. Daar zorgt een professioneel team voor met state-of-the-art materiaal en beproefde technieken om tot op grote hoogte veilig en efficiënt te werken.

De chronologie van onze samenwerking

een persoonlijk gesprek na afspraak

wij bespreken uw project en de mogelijkheden

u krijgt van ons een correcte offerte

wij berekenen en bedenken oplossingen op maat

na goedkeuring van de offerte, uitvoering volgens offerte

kwaliteitscontrole en opvolging

Boomzorg

Voor boomzorg hebt u een specialist nodig, wij hebben de nodige kennis en ervaring met dit werk. Ook voor grote bomen hebben wij oplossingen om te werken in de hoogte en uw bomen te snoeien of ook te vellen. Dit gebeurt op professionele manier en veilig, zonder mogelijke schade of hinder voor de omgeving. Onze hulpmiddelen met katrollen en touwen garanderen een veilige en efficiënte werkwijze.

Meer informatie over boomzorg

Contacteer ons

U kunt verder rekenen op al uw garanties: wij werken kostenefficiënt, op uw maat, met bewezen technieken voor ‘rope access’ en getest materiaal. Ons ervaren team brengt uw project tot een goed einde. Daar kunt u op rekenen!

Meer weten? Contacteer ons voor meer informatie